Ernæring ved diabetes og hjerte-kar-sygdomme
Få viden om kostens indvirkning på diabetes og hjerte-kar-sygdomme.
Gennem undervisning får du indsigt i kostens indvirkning på diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Makronæringsstoffer – kulhydrater, proteiner og fedt. Kolesterol. Sukker vs. sødestoffer. Gode råd til indkøbsturen.
Undervisningen kombinerer teori med konkrete anbefalinger, så du kan omsætte viden til din hverdag og styrke din sundhed gennem den rette ernæring.
Varighed: 1 x 60 min.
Datoer for undervisning i Ernæring ved diabetes og hjerte-kar-sygdomme i 2026
- 2. marts
- 4. maj
- 15. juni
Kontakt
Sundhedscenter
Åbningstid:
- Mandag – torsdag. kl. 08 – 15
- Fredag. kl. 08 – 12
Telefontid:
- Mandag - fredag kl. 07.30 – 12.00